Σετ Ρουλεμάν & Τσιμούχες Τροχού (Πίσω) ProX Suzuki RM 80/85 & Yamaha YZ 80/85

18,00 €
με ΦΠΑ
Ρουλεμαν πισω τροχου PROX
Ποσότητα
highlight_off Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση έως 30 ημέρες

PROX
23.S111068
Δωρεάν Αποστολή Πανελλαδικά Για Παραγγελίες άνω των €120!
Έως 6 Άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες Visa / Mastercard
Εγγύηση ποιότητας από το 1963
Άμεση παράδοση
Συντηρήστε τα κέντρα των τροχών με ρουλεμάν ProX.
Τα υψηλής ποιότητας ρουλεμάν, παραγόμενα κυρίως στην Ιαπωνία, εφαρμόζουν απόλυτα στους τροχούς σας.
Διατίθενται μονά ή σε set.
Μάρκα Μοντέλο Χρονολογία
Suzuki RM 80 1990-2001
Suzuki RM 85 2002-2019
Yamaha YZ 80 LC 1993-2001
Yamaha YZ 85 2002-2018
  1. Παραλαβή από το κατάστημα

    Στην προσπάθεια να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μας στο moto.drakosengineering.com δημιουργήσαμε τη δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών από το κατάστημα μας επί της οδού Καλλιρόης 47.

    Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος είναι Δευτέρα-Τετάρτη 09:00 -17:00 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-19:00.

    Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 210-9902382 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

    ΠΡΟΣΟΧΗ
    Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ τοποθετήσει παραγγελία στο site μας ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας .

  2. Αποστολές Πανελλαδικά

    • Δωρεάν αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 120€
    • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 120€
    • Για παραγγελίες κάτω των 120€ υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ για μεταφορικά και για αντικαταβολή 3€ 

  3. Χρόνος παράδοσης

    Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Drakos Engineering στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 210-9902382 ή να μας στείλετε mail στο [email protected]

    Οι παραδόσεις γίνονται με courier καθημερινά 09:00 – 17:00.

    ΠΡΟΣΟΧΗ
    Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

    • Χερσαίοι Προορισμοί αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.
    • Νησιωτικοί Προορισμοί αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.
    • Δυσπρόσιτες Περιοχές αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες.

  4. Επιστροφές και Αντικαταστάσεις

    Ο πελάτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.

    Η επιστροφή πρέπει να γίνει το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος.

    Δεν επιστρέφονται δαπάνες παράδοσης και ο πελάτης πρέπει να αναλάβει τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων. 

    Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του. Επίσης επιστροφές δεν γίνονται δεχτές αν προηγουμένως δεν επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

    Η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να τηρεί την εγγύηση που δίνει η εκάστοτε αντιπροσωπεία στα επώνυμα είδη και να προβαίνει σε αλλαγή τυχόν ελαττωματικού προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν αντικαθίσταται χωρίς καμία επιβάρυνση από την πλευρά του πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς.

    Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας, όπου υπεύθυνος είναι ο πελάτης, η εταιρία Drakos Engineering δεν υποχρεούται για την αντικατάσταση του προϊόντος, παρόλα αυτά σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 9902382 ή με e-mail στο [email protected].

    Σε τυχόν λάθος αποστολές όπου υπεύθυνη είναι η εταιρία, τα μεταφορικά όλα επιβαρύνουν την εταιρία μας και όχι τον πελάτη.