Troy Lee Designs Κράνος SE4 Polyacrylite Beta White / Gray

280,00 €
με ΦΠΑ
Μέγεθος
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

111732003
Δωρεάν Αποστολή Πανελλαδικά Για Παραγγελίες άνω των €120!
Έως 6 Άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες Visa / Mastercard
Εγγύηση ποιότητας από το 1963
Άμεση παράδοση

Κράνος TroyLee Designs SE4 Polyacrylite

Το επίπεδο της ασφάλειάς σας δεν πρέπει να υπαγορεύεται από το μέγεθος του τραπεζικού λογαριασμού σας. Σε αυτό το πνεύμα, η Troy Lee Designs είναι υπερήφανη για το κράνος SE4 Polyacrylite. O ελαφρύς σχεδιασμός του, σχεδόν πανομοιότυπος με τα κράνη της σειράς SE4, ενσωματώνει την ίδια τριπλής πυκνότητας επένδυση EPS για καλύτερη απορρόφηση προσκρούσεων χαμηλής και υψηλής ταχύτητας και ενισχυμένη μπάρα σαγονιού με επένδυση EPP. Το SE4 Polyacrylite διαθέτει επίσης σύστημα προστασίας MIPS, μία από τις πιο σημαντικές καινοτομίες στην τεχνολογία των κρανών τα τελευταία χρόνια. Όλα αυτά τα προηγμένα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο εφαρμογής, φινιρίσματος και σχεδιασμού του Troy Lee, καθιστούν το SE4 Polyacrylite την καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε σε ένα off-road κράνος σήμερα.

Πληροί ή υπερβαίνει τα πρότυπα DOT. ECE 22.05 AS/NZS 1698

Χαρακτηριστικά

  • Βάρος: (SM 1350 gr), (MD 1525 gr), (LG 1525 gr)
  • Σύστημα προστασίας του εγκεφάλου MIPS που μειώνει τις περιστροφικές δυνάμεις στον εγκέφαλο σε κάποιες περιπτώσεις πρόσκρουσης.
  • Τεχνολογικά προηγμένο κέλυφος από πολυμερές.
  • Τρεις ξεχωριστές στρώσεις EPS με διάφορες πυκνότητες ειδικές για προσκρούσεις χαμηλής και υψηλής ταχύτητας.
  • Τρία μεγέθη κελύφους για πιο ακριβή εφαρμογή σε διαφορετικά μεγέθη κεφαλιού και σε διαφορετικές ηλικίες αναβατών, για βελτιωμένη συνολική ασφάλεια.
  • Τρισδιάστατα ανατομικά προστατευτικά μαξιλαράκια για τα μάγουλα με σύστημα αποδέσμευσης έκτακτης ανάγκης για τις υπηρεσίες πρώτης βοήθειας.
  • 16 αγωγοί εισαγωγής / εξαγωγής του αέρα για να δροσίζουν το κεφάλι και να απομακρύνουν τον θερμό αέρα.
  • Αφαιρούμενη και πλενόμενη snap-in επένδυση Comfort Liner με υλικά απορρόφησης της υγρασίας Cool Max® και Dri-lex®
  • Πανάλαφροι δακτύλιοι D από τιτάνιο που εξοικονομούν βάρος και έχουν αυξημένη αντοχή σε εφελκυσμό.
  • Πλαστικές βίδες στη ζελατίνα και μπρούτζινα ένθετα για εύκολη απεμπλοκή σε περίπτωση πρόσκρουσης.
Μέγεθος XS SM MD LG XL 2XL
Περιφέρεια Κεφαλιού 54-55 cm 55-56 cm 57-58 cm 58-59 cm 60-61 cm 62-63 cm
*Μετρήστε την περιφέρεια του κεφαλιού στο ύψος του μετώπου.
Μάρκα Μοντέλο Χρονολογία
  1. Παραλαβή από το κατάστημα

    Στην προσπάθεια να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μας στο moto.drakosengineering.com δημιουργήσαμε τη δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών από το κατάστημα μας επί της οδού Καλλιρόης 47.

    Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος είναι Δευτέρα-Τετάρτη 09:00 -17:00 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-19:00.

    Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 210-9902382 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

    ΠΡΟΣΟΧΗ
    Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ τοποθετήσει παραγγελία στο site μας ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας .

  2. Αποστολές Πανελλαδικά

    • Δωρεάν αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 120€
    • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 120€
    • Για παραγγελίες κάτω των 120€ υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ για μεταφορικά και για αντικαταβολή 3€ 

  3. Χρόνος παράδοσης

    Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Drakos Engineering στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 210-9902382 ή να μας στείλετε mail στο [email protected]

    Οι παραδόσεις γίνονται με courier καθημερινά 09:00 – 17:00.

    ΠΡΟΣΟΧΗ
    Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

    • Χερσαίοι Προορισμοί αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.
    • Νησιωτικοί Προορισμοί αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.
    • Δυσπρόσιτες Περιοχές αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες.

  4. Επιστροφές και Αντικαταστάσεις

    Ο πελάτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.

    Η επιστροφή πρέπει να γίνει το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος.

    Δεν επιστρέφονται δαπάνες παράδοσης και ο πελάτης πρέπει να αναλάβει τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων. 

    Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του. Επίσης επιστροφές δεν γίνονται δεχτές αν προηγουμένως δεν επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

    Η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να τηρεί την εγγύηση που δίνει η εκάστοτε αντιπροσωπεία στα επώνυμα είδη και να προβαίνει σε αλλαγή τυχόν ελαττωματικού προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν αντικαθίσταται χωρίς καμία επιβάρυνση από την πλευρά του πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς.

    Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας, όπου υπεύθυνος είναι ο πελάτης, η εταιρία Drakos Engineering δεν υποχρεούται για την αντικατάσταση του προϊόντος, παρόλα αυτά σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 9902382 ή με e-mail στο [email protected].

    Σε τυχόν λάθος αποστολές όπου υπεύθυνη είναι η εταιρία, τα μεταφορικά όλα επιβαρύνουν την εταιρία μας και όχι τον πελάτη.